Przed chwilą kurier doręczył mi paczkę :) jestem bardzo zadowolony, a teraz idę montować nowe części do mojej rakiety ;D
A stickerbomby też zamawiałeś?
Więc ... po 1 założyłem rolki i jest troche lipa bo skuter słabiej przyspiesza niż wtedy :/ wtedy v-max to około 60km/h ( więcej nie jechałem bo mam tłok na dotarciu ), a teraz to 50km/h więc jestem rozczarowany chociaż teraz skuter jest na początku bardziej zrywniejszy i lepiej mieli ;>. po 2 ślizgi, które zakupiłem są za luźne :| teraz jeszcze jeżdże na starych ślizgach, bo tamte prawie w ogóle sie nie trzymały. Można by je jakoś przymocować np. na klej ( super glue ) ? po 3 stickerbomb'y chyba bede jutro zamawiał ;) tylko, że mam dylemat bo nie wiem które wybrać ;/ Jakie polecasz ?
Ale się ciesz że nie wziąłeś 10.5g.
no ciesze sie ale to oznacza, że powinienem wziąć lżejsze ? np 9g- 9,5g ?
btw. jeśli jest ktoś w stanie mi pomóc w sprawie simsona s51 enduro 6v to zapraszam ;) http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=12657734#12657734
To znaczy że ma dużego muła?
no nie tak dużego ale jak jedzie sie powoli i dasz mu na maxa gazu to tak przerywa, trzeba powoli dawać gazu to wtedy wchodzi na obroty i można cisnąć. Ale nawet jak na 4 jechałem i dałem mu do końca gazu to przerywał. Nie wiem o co chodzi :/
A na tamtych ładnie wchodził a zmieniałeś coś jeszcze oprócz rolek
ale my teraz piszemy o simsonie ( link ) czy skuterze ;D ?
Jeśli chodzi o skutera to tak: muła na początku nie ma w ogóle ! tylko jak na starych rolkach jechałem około 40km/h i dałem do końca gazu to miał ostre przyspieszenie, aż mnie do tyłu odchylało. A teraz to jest zrywny, da sie zamielić ale od 20km/h to już wolniej sie rozpędza ;/ zmieniałem tylko rolki, bo ślizgi za luźno siedziały to wstawiłem te stare.
może popiszemy na PW ? gg 33329843 ;D
Na gg obecnie nie moge bo komp padł a teraz z telefonu piszę